Masca cu peptide, acid hialuronic si minerale de la Marea Moarta, de noapte, pentru fata, 50ml

Adaugă la favorite
249,99 RON
11 persoane se uita acum la acest produs
În stoc
SKU
CSK-HB-183

Plătește cu cardul, în siguranță, cu ajutorul
procesatorului de plăți Netopia Payments

Descoperă secretul unei frumuseți fără timp cu Masca de noapte cu Peptide, acid Hialuronic și Minerale de la Marea Moartă! Oferind o îngrijire profundă și regeneratoare, această mască de față de 50ml este un adevărat elixir pentru tenul tău.

Cu ajutorul peptidelelor, această mască stimulează producția de colagen, contribuind la diminuarea ridurilor fine și a semnelor de îmbătrânire. Rezultatul? Un ten mai neted și mai ferm, în timp ce micile proteine active lucrează în favoarea unui aspect tânăr și proaspăt.

Acidul hialuronic din compoziția măștii menține hidratarea în profunzime a pielii tale pe toată durata nopții. Acest ingredient excepțional atrage și reține umiditatea, conferind tenului un aspect plin de vitalitate și strălucire.

Dar farmecul autentic al acestei măști rezidă în mineralele prețioase din Marea Moartă. Bogate în nutrienți esențiali, aceste minerale oferă o experiență de hrănire extraordinară pielii tale. Ele contribuie la detoxifierea, exfolierea și revitalizarea tenului tău, oferindu-i un aspect sănătos și luminos.

Conține o concentrație mare de molecule de vitamina E care se dizolvă la contactul cu pielea.

Cu o formulă ușoară și neuleioasă, Masca de Noapte cu Peptide, Acid Hialuronic și Minerale de la Marea Moartă se aplică cu ușurință și se absoarbe rapid. Pur și simplu aplică o cantitate generoasă pe tenul curat înainte de culcare, iar masca va lucra în timp ce tu te lași purtată în visare.

Începe-ți ritualul de îngrijire cu această mască de noapte și bucură-te de o piele radiantă și tânără în fiecare dimineață. Încredințează-ți tenul acestui produs excepțional, ce combină puterea peptidelelor, acidului hialuronic și a mineralelor de la Marea Moartă pentru a-ți reda frumusețea autentică.

Descoperă taina unei pielii fără cusur, folosind Masca de Noapte cu Peptide, Acid Hialuronic și Minerale de la Marea Moartă. Înnoiește-ți tenul și strălucește de frumusețe, căci acum ai la dispoziție un adevărat miracol al regenerării și îngrijirii.

Descopera toata gama de produse cu peptide disponibila de la Health and Beauty

WhatsApp Chat WhatsApp Chat

Masca cu peptide, acid hialuronic si minerale de la Marea Moarta, de noapte, pentru fata, 50ml

249,99 RON