Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate


Politica de Confidentialitate - Cosmetikon
Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal


1. Date de contact
S.C. Mavic Online S.R.L.
Str. Vlaicu Voda nr 9, Sector 3
Bucuresti, ROMANIA
sales.cosmetikon@gmail.com

2. Cum se aplica si ce vizeaza Politica de Confidentialitate
2.1. Nota de informare se aplica si produce efecte incepand cu data publicarii sale: 20.11.2019.
2.2. Nota de informare se aplica websiteului Cosmetikon.ro (domeniul Cosmetikon.ro, subdomeniile acestuia si intreg continutului domeniului sau subdomeniilor) si e-mail-urilor apartinand Cosmetikon, in calitate de societate comerciala.
2.3. Nota de informare se aplica tuturor dispozitivelor utilizate in scopul accesarii website-ului Cosmetikon.ro, inclusiv dispozitive de tip smartphone, tableta.
2.4. Nota de informare vizeaza datele dumneavoastra personale ce sunt prelucrate de Cosmetikon atunci cand va aflati in una sau mai multe din urmatoarele situatii:
• o activitate online (accesare si navigare Site ca vizitator neinregistrat)
• un contract la distanta sau care se refera la intentia de intrare intr-un contract la distanta (cumparaturi online, participare la concursuri online etc.)
• furnizare directa de date personale, in calitate de membru, client sau vizitator al site-ului sau in afara unui contract (postare recenzii la produse, abonare newsletter, apelare call center etc.)

3. Ce tipuri de date personale prelucram si cui apartin
3.1. Cosmetikon proceseaza: date personale "nesensibile".
3.2. Categoriile de persoane vizate pentru care Cosmetikon colecteaza date personale:
3.1.1. Clienti
3.1.2. Apelanti in call center
3.1.3. Vizitatori ai siteului
3.1.4. Membri inregistrati
3.1.5. Abonati la newsletter
3.1.6. Participanti la concursuri

4. Care sunt temeiurile legale pentru prelucrarea datelor dumneavoastra personale
4.1. Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor dumneavoastra personale "nesensibile" sunt:
4.1.1. consimtamântul dumneavoastra
4.1.2. un contract la care sunteti parte (contractul la distanta)
4.1.3. o cerere de la dvs. inainte de intrarea intr-un contract
4.1.4. necesitatea respectarii unei obligatii legale la care suntem supuși
4.1.5. interesul nostru legitim sau legitim al unei terte parti.
4.2. Prelucram datele dvs. personale pe baza unor interese care sunt legitime, reale, și prezente, protejand in acelasi timp, in mod rezonabil, drepturile si libertatile dvs.
Interesele noastre legitime pot fi eliminate de interesele dvs., in situatia in care drepturile si libertatile dvs. fundamentale sunt amenintate.

5. Din ce surse și prin ce mijloace colectam datele dvs. personale
5.1. Datele dumneavoastra personale sunt colectat direct, fiind furnizate de dumneavoastra.
5.2. Cosmetikon colecteaza datele dumneavoastra personale prin urmatoarele mijloace:
5.2.1. electronic, folosind formulare web postate pe Site
5.2.2. electronic
• prin stocarea de informatie pe echipamentele dumneavoastra, sau
• accesând informatie stocata pe echipamentele dumneavoastra, sau
• citind informatie emisa de echipamentele dumnevoastra.
5.2.3. telefonic, prin apeluri initiate de dvs. sau de Cosmetikon la cererea dvs.
5.2.4. prin inregistrare in baza de date la sediu/show-room

6. Puteti decide ce tipuri de date personale prelucram?
6.1. Decizia de a fruniza datele dumneavoastra personale este:
6.1.1. optionala și voluntara pentru urmatoarele date furnizate liber: continutul mesajelor trimise din formularele web, continutul comentariilor trimise din site, fotografii, data nasterii, genul, venitul, nivelul de educatie, continutul mesajelor audio telefonice intre dvs. si Cosmetikon, informatii tehnice privind dispozitivul dvs.
6.1.2. obligatorie prin necesitatea respectarii unei obligatii legale pentru furnizarea de: date de facturare.
6.1.3. obligatorie pentru a permite desfasurarea Contractului la distanta la care sunteti parte sau pentru a da curs unei cereri de la dvs. anterior intrarii in contract: nume si prenume, adresa, telefon.
6.2. Furnizarea obligatorie de date cu caracter personal este o cerinta legala, contractuala sau necesara pentru intrarea intr-un contract (la distanta).

7. Cum va afecteaza decizia dvs. de a furniza sau nu datele dvs. personale
7.1. Daca nu reușiti sau nu doriti sa ne furnizati datele dumneavoastra personale și aceasta furnizare este optionala si voluntara, atunci acest lucru nu poate afecta desfasurarea Contractului la distanta intre dvs. si Cosmetikon sau nu are alt fel de consecinte ce va pot afecta.
7.2. Daca nu reușiti sau nu doriti sa ne furnizati datele dumneavoastra personale și aceasta furnizare este obligatorie, atunci consecintele sunt de natura sa va afecteze: Nu veti putea beneficia de produsele pe care le vindem, pentru ca vanzarea lor e legata de inregistrarea si declararea unor detalii fiscale si de incheierea contractului la distanta, ce necesita existenta unei adrese de livrare (in cazul in care optati pentru livrare prin curier) si a unui numar de telefon pentru confirmari si comunicari telefonice privind produsele din comanda. Singura modalitate prin care puteti beneficia de produsele Cosmetikon, in afara furnizarii datelor necesare contractului la distanta, este prin achizitia direct de la sediu/show-room.

8. Scopurile si modalitatille de prelucrare a datelor dumneavoastra personale
8.1. Cosmetikon prelucreaza datele dvs. personale in scopuri reale, prezente, și legitime.
Cosmetikon prelucreaza datele dvs. personale exclusiv in scopurile pentru care datele dvs. personale sunt colectate initial, iar in situatia in care vor fi identificate scopuri secundare, ce necesita prelucrarea datelor dvs., aceasta prelucrare nu va fi facuta fara informarea si consimtamântul dvs. prealabil sau fara sa existe un interes legitim in acest sens și fara un temei juridic.
8.2. Cosmetikon colecteaza email-ul dvs. pentru pentru inregistrarea unui cont in magazinul www.Cosmetikon.ro, fiind necesar desfasurarii Contractului la distanta si a furnizarii de Servicii de comert electronic catre dumneavoastra: trimitere de mesaje si notificari privind statusul Contului, statusul Tranzactiilor initiate de dvs. (confirmare, expediere, anulare sau orice alte probleme ce pot aparea in procesul de comanda sau legat de produsele din comanda) sau pentru a va transmite comunicari comerciale ce vizeaza produse similare celor comandate anterior, in calitate de Client existent al Cosmetikon.
8.3. Cosmetikon colecteaza email-ul dvs. in vederea postarii de comentarii sau recenzii foto la produsele din magazinul www.Cosmetikon.ro, fara a face publica adresa de email o data cu comentariul/fotografia, acesta fiind necesar in scopul:
• identificarii in baza de date a comenzii si produselor pentru care se comenteaza sau se trimite recenzia, asociate cu emailul respectiv
• acordarii de vouchere cadou prin email
8.4. Cosmetikon colecteaza email-ul dvs. in scopuri de marketing si comunicari comerciale (desfasurarea campaniilor promotionale prin transmiterea de newsletter, transmitere de vouchere electronice cadou etc.), de urmarire și monitorizare a vânzarilor de servicii și comportamentului consumatorului si pentru a va propune, dupa realizarea comenzii, acordarea unei opinii despre serviciul prestat de noi si despre produsul achizitionat.
8.5. Cosmetikon colecteaza numele si prenumele dvs. pentru inregistrarea unui cont in magazinul www.Cosmetikon.ro fiind necesar desfasurarii Contractului la distanta si a furnizarii de Servicii de comert electronic catre dumneavoastra: trimitere de colete prin servicii de curierat, emitere facturi etc.
8.6. Cosmetikon colecteaza numarul dvs. de telefon pentru inregistrarea unui cont in magazinul www.Cosmetikon.ro, pentru incheierea unei Tranzactii initiate de dvs. sau pentru oferiera de informatii la cerere, fiind necesar desfasurarii Contractului la distanta si a furnizarii de Servicii de comert electronic catre dumneavoastra: furnizare de informatii prin apel telefonic sau SMS, privind produsele din site sau statusul Tranzactiilor initiate de dvs. (confirmare, expediere, anulare sau orice alte probleme ce pot aparea in procesul de comanda sau legat de produsele din comanda). Cosmetikon nu trimite SMS-uri cu caracter comercial, in afara comunicarilor de tip tranzactional mentionate mai sus.
8.7. Cosmetikon colecteaza adresa dvs. pentru inregistrarea unui cont in magazinul www.Cosmetikon.ro sau pentru finalizarea unei Tranzactii initiate de dvs., fiind necesara desfasurarii Contractului la distanta si a furnizarii de Servicii de comert electronic catre dumneavoastra: trimitere de colete prin servicii de curierat, emitere facturi etc.
8.8. Cosmetikon colecteaza informatii despre nivelul dvs. de educatie si venit, informatiile obtinute fiind interpretate in vederea segmentarii demografice si socio-economice a pietei vizate, in sprijinul optimizarii comunicarilor de marketing catre Clienti si a strategiei de afaceri.
8.9. Cosmetikon colecteaza informatii despre genul dvs. si data nasterii, informatiile obtinute fiind interpretate in vederea segmentarii demografice si socio-economice a pietei vizate, in sprijinul optimizarii comunicarilor de marketing catre Clienti (trimitere de vouchere cadou cu ocazia aniversarilor) si a strategiei de afaceri.
8.10. Cosmetikon colecteaza informatii despre data nasterii si pentru a va ura “La multi ani” cu ocazia zilei dvs. de nastere si/sau pentru a va oferi vouchere electronice cadou.
8.11. Cosmetikon colecteaza continutul comentariilor postate de dumneavoastra la produsele din site-ul Cosmetikon.ro sub pseudonim, fara publicarea emailului deoarece acest continut este util tuturor vizitatorilor site-ului, ce intentioneaza sa initieze o Tranzactie, permitand acumularea unui istoric de recenzii autentice privind produsele, exprimate de persoane fizice reale.
Colectarea si afisarea acestor texte ale mesajelor scrise de dumneavoastra in site-ul www.Cosmetikon.ro este consecinta unei actiuni voluntare, prin care dumneavoastra alegeti sa faceti respectivele informatii publice, iar prelucrarea acestor date se va face in temeiul interesului nostru legitim de a pune la dispozitie tuturor potentialilor clienti, marturii reale, privind calitatea produselor comercializate de Cosmetikon si de a promova produsele in mod etic, mentinand transparenta in comunicarea cu clientii nostri, precum si integritatea si calitatea informatiilor despre produse.
8.12. Cosmetikon colecteaza fisere de imagine postate de dumneavoastra sub forma de recenzie la produsele din site-ul www.Cosmetikon.ro sub pseudonim, fara publicarea emailului si cu anonimizarea persoanei fizice identificabile, deoarece datorita specificului produselor comercializate de noi, continutul foto este util tuturor vizitatorilor site-ului ce intentioneaza sa ia o decizie de cumparare, permitand acumularea unei galerii foto ce prezinta produsele reale, purtate de persoane fizice obisnuite. Colectarea si afisarea imaginilor transmise de dumneavoastra prin site-ul www.Cosmetikon.ro este consecinta unei actiuni voluntare, prin care dumneavoastra alegeti sa faceti respectivele fotografii publice, in conditiile de anonimizare specificate, iar prelucrarea acestor date se va face in temeiul consimtamantului dvs. liber exprimat si retractabil, de a pune la dispozitia tuturor potentialilor clienti, marturia dvs. reala, privind calitatea si aspectul produselor comercializate de Cosmetikon, sub forma de fotografie.
8.13. Cosmetikon colecteaza id-ul dumneavoastra din cookie-urile strict necesare plasate de Cosmetikon.ro pentru a va permite sa va autentificati, sa va pastrati autentificarea pe masura ce navigati in paginile siteului Cosmetikon.ro, precum si pentru a va permite sa vizualizati si editati cosul de cumparaturi si sa finalizati o tranzactie initiata.
8.14. Cosmetikon colecteaza in scopuri statistice, de monitorizare a activitatii comerciale si de imbunatatirea a rezultatelor Site-ului, informatii tehnice cu privire la dispozitivul vizitatorului – locatia acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware, informatii in legatura cu intervalul orar precum și data la care a fost folosit Site-ul, alte informatii care rezulta din folosirea aplicatiilor de tip Cookies; pentru mai multe informatii legate de cookie-uri, va rugam consultati Politica privind utilizarea cookie-urilor disponibila in website.
8.15. Cosmetikon colecteaza inregistrarile convorbirilor cu dvs. cu acordul dvs. exprimat voluntar si explicit, in scopul monitorizarii produselor si serviciior in procesul de vanzare sau post-vanzare, deoarece acest continut audio este util in procesul de oferire de asistenta catre dvs. in calitate de Membru sau Client al Cosmetikon. In functie de situatie, poate exista necesitatea accesarii unii istoric al comunicarii dintre dvs. si noi, care sa cuprinda solicitarie/modificarile/notificarile ce au avut loc intre partile implicate in Contractul la distanta sau in demersurile existente in vederea incheierii unei Tranzactii.
8.16. Cosmetikon colecteaza date cu caracter personal in scop probatoriu pentru activitatile de mai sus și de arhivare, pentru anumite categorii de date in acord cu dispozitiile legale.

9. Utilizarea de procese de profilare automata și decizii automatizate
9.1. Cosmetikon utilizeaza datele dumneavoastra personale “nesensibile” pentru a realiza profilari automate ce includ evaluarea automata de aspecte ale personalitatii dumneavoastra pentru a va afisa reclame cu produse cat mai relevante. Profilarea automata si luarea de decizii complet automatizat cuprinde: o posibila analiza a caracteristicilor dumneavoastra, evaluari posibile cu privire la comportamentul dumneavoastra, este realizata exclusiv cu mijloace informatice si fara implicare umana.
9.2. Cosmetikon utilizeaza datele dvs. personale pentru a lua decizii automate despre dumneavoastra, bazate pe profilarea automata, ce pot include: “profilarea automata in totalitate” a dvs., sunt realizate exclusiv cu mijloace informatice si fara implicare umana.
9.3. Deciziile automate pe care le ia Cosmetikon si care va privesc in mod direcat sunt luate cu ajutorul unui algoritm ce poate fi descris din punct de vedere al obiectivului urmarit, astfel: Daca un vizitator/client acceseaza produse dintr-o anumita categorie, vom considera ca aria sa de interes este legata de acea categorie de produse si vom incerca sa personalizam, in viitor afisarea produselor pe baza acelei analize (ex: prin afisarea de produse sortate implicit, in functie de preferintele identificate)
9.4. Deciziile automate nu au un impact asupra drepturilor si libertatilor dvs. si nu au un impact semnificativ asupra alegerilor dvs. si nu va pot afecta viata in mod semnificativ.
9.5. Temeiul legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal prin decizii automate ce va vizeaza este interesel legitim al Cosmetikon, fiind si in interesul dumneavoastra.

10. Prelucrarea datelor personale ale minorilor
10.1. Cosmetikon nu realizeaza activitati comerciale, de marketing sau de prelucrare a datelor cu caracter personal fata de minori.

11. Durata de pastrare a datele dvs. personale
11.1. Limitam durata de stocare a datelor dvs. personale la ceea ce este necesar pentru scopurile noastre de procesare.
11.2. Revizuim necesitatea pastrarii in continuare a datelor dvs. personale: In fiecare an analizam datele colectate si prelucrate, in vederea filtrarii, sortarii si mentinerii prelucrarii doar pentru datele in cazul carora scopul prelucrarii este actual.
11.3. Stergem datele dumneavoastra la momentul la care ne solicitati acest lucru, cu exceptia datelor a caror furnizare si prelucrare este impusa de o prevedere legala, pe care le stergem in termenul prevazut de lege pentru aceasta.
in cazul in care pastrarea datelor dvs. personale este necesara in scopurile specificate de lege, putem pastra in continuare datele dvs. personale. Totodata, stocarea datelor personale pentru o perioada mai indelungata de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, imbunatatirea serviciilor, administrarea conturilor clientilor activi, cercetare / studii de piata.

12. Dezvaluirea datelor dvs. personale
12.1. in vederea realizarii unuia sau mai multor scopuri din cele mentionate mai sus, Cosmetikon poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal catre alte categorii de destinatari: parteneri contractuali (pe baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora) sau furnizori de servicii (procesatori care asista Cosmetikon in prelucrarea de date personale in calitate de imputerniciti) doar cu consimtamântul dvs.
12.2. Imputernicitii Cosmetikon ce prelucreaza datele dvs. personale in scopurile adecvate si in interesul dvs., in urma exprimarii acordului voluntar, sunt: Fan Courier, TNT, MobilPay, compari.ro si alti curieri si procesatori ce vor fi mentionati in Nota curenta la momentul colaborarii.
12.3. Imputernicitii Cosmetikon ce stocheaza datele dvs. personale in temeiul interesului nostrum legitim sunt: platforma noastra de ecommerce, Orange, Hertzner.
12.4. In eventualitatea in care va fi neceasara dezvaluirea datele dvs. personale catre un alt destinatar, atunci va vom informa asupra momentului dezvaluirii și numelui destinatarilor.

13. Transferul datele dvs. personale in afara Uniunii Europene sau al Spatiului Economic European
13.1. Cosmetikon nu transfera datele personale in tari din afara UE sau SEE, sau catre organizatii internationale.

14. Masuri de siguranta privind datele dvs. personale
14.1. Cosmetikon ia toate masurile de securitate si confidentialitate rezonabile si in mod continuu, in scopul protejarii datelor cu caracter personal: masuri tehnice si organizatorice adecvate, masuri de securitate la un nivel rezonabil, masuri ce previn prelucrarea neautorizata si ilegala, masuri ce previn pierderea accidentala sau ilegala, masuri ce previn distrugerea accidentala sau ilegala, masuri ce previn daunele accidentale sau ilegale.
14.2. Daca depistam ca s-a produs o incalcare a securitatii prelucrarii datelor dvs. personale, atunci:
14.1.1. investigam incidentul de securitate.
14.1.2. luam toate masurile rezonabile pentru atenuarea riscului imediat de producere a unui prejudiciu
14.1.3. notificam Autoritatea de Supraveghere cu privire la incidentul de securitate, daca incalcarea este susceptibila sa duca la un risc ridicat pentru drepturile și libertatile dvs.
14.1.4. va informam direct despre incalcarea securitatii, daca incalcarea este susceptibila sa duca la un risc ridicat pentru drepturile și libertatile dumneavoastra, cât mai repede posibil, prin canale de contact adecvate
14.1.5. nu suntem obligati sa va informam direct daca am luat masurile necesare pentru a face ca datele dvs. personale sa fie incomprehensibile oricarei persoane care nu este autorizata sa le acceseze sau riscul ridicat pentru drepturile și libertatile dvs. nu mai este posibil sa se produca sau ar implica eforturi disproportionate. intr-un astfel de caz, va vom informa prin intermediul retelelor publice.

15. Drepturile dumneavoastra privind datele personale furnizate
15.1. Va respectam drepturile care privesc protectia datelor dumneavoastra personale.
15.1.1. Dreptul de acces la datele dvs. personale (nu include date anonime).
15.1.2. Dreptul de a obtine confirmarea de la Cosmetikon daca prelucreaza (sau nu prelucreaza) datele dvs. personale
15.1.3. Dreptul de a beneficia de o copie a datelor dvs. personale daca prelucram datele dvs. personale și solicitati o copie a datelor dvs. personale.
Daca solicitati copii suplimentare ale datelor dvs. personale, atunci va putem percepe o taxa rezonabila, care se bazeaza pe costurile administrative necesare pentru indeplinirea cererii.
15.1.4. Dreptul la rectificarea datelor dvs. personale.
15.2. Trebuie sa comunicam rectificarea datelor dvs. personale destinatarilor datelor dvs. personale (daca exista).
15.3. Nu comunicam rectificarea datelor dvs. personale destinatarilor datelor dvs. personale in cazul in care comunicarea catre destinatar este imposibila, sau implica un efort disproportionat.
15.4. Dreptul la ștergerea datelor dvs. personale, in anumite situatii conform legii
15.4.1. Trebuie sa comunicam ștergerea datelor dvs. personale destinatarilor catre care le dezvaluim (daca exista).
15.4.2. Nu comunicam ștergerea datelor dvs. personale destinatarilor catre care le dezvaluim, in cazul in care comunicarea catre destinatar este imposibila, sau implica un efort disproportionat.
15.5. Dreptul sa obtineti restrictionarea prelucrarii datelor dvs. personale. pentru o perioada, in anumite situatii conform legii.
15.6. Trebuie sa comunicam restrictionarea prelucrarii datelor dvs. personale catre destinatarii datelor dvs. personale (daca exista).
15.7. Nu comunicam restrictionarea prelucrarii datelor dvs. personale catre destinatarii datelor dvs. personale in cazul in care comunicarea catre destinatar este imposibila sau implica un efort disproportionat.
15.8. Aveti dreptul sa va retrageti oricand consimtamantul privind utilizarea datelor de contact in scopul transmiterii de comunicari comerciale, in mod gratuit, atat prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail: vanzari@Cosmetikon.ro, cat si prin alte modalitati mentionate de Cosmetikon o data cu comunicarile transmise, precum si prin accesarea link-ului dedicat exercitarii dreptului de retragere a acestui consimtamant, care va fi inclus in fiecare comunicare comerciala transmisa prin e-mail. De asemenea, aveti dreptul de a va opune, in orice moment, la prelucrarea datelor dumneavoastra, din motive intemeiate si legitime, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. 
15.9 Aveti dreptul la portabilitatea datelor, respectiv de a primi datele cu caracter personal care va privesc si pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si aveti dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra, in calitate de operator cariua i-ati furnizat datele cu caracter personal.

16. Cum va puteti exercita drepturile?
16.1. Va puteti exercitarea drepturile dvs. privind protectia datelor dvs. personale prin:
16.1.1. Prin solicitari scrise, deoarece nu putem face fata solicitarilor verbale imediat, fara sa analizam mai intâi continutului cererii și fara sa va identificam mai intâi.
16.1.1.1. Cererea dvs. trebuie sa contina o descriere detaliata și precisa a dreptului pe care doriti sa-l exercitati.
16.1.1.2. Este posibil sa fie necesar sa ne furnizati o copie a unui document de identificare pentru a va confirma identitatea, datele personale fiind folosite in mod limitat la activitatea de confirmare a identitatii dvs., stocate pe perioada limitata, conform scopului declarat iar orice alte date continute in copia documentului de identificare, ce exced datele solicitate de Cosmetikon, cum ar fi o fotografie sau orice alte caracteristici personale, pot fi mascate de dvs. sau vor fi anonimizate la prelucrare.
16.1.1.3. Veti fi informati la momentul identificarii despre documemtele sau datele personale necesare verificarii dvs. in sistemul nostrul de referinta. Daca nu sunteti de acord cu Solutia propusa si doriti sa propuneti alternative, le vom evalua de la caz la caz
16.1.1.4. Puteti trimite solicitarea dvs. referitoare la protectia datelor dvs. personale la adresa de email vanzari@Cosmetikon.ro, de unde vor fi preluate de o persoana responsabila de tratarea cererilor dvs. referitoare la protectia datelor dvs. personale.
16.1.1.5. Veti primi raspunsul nostru la cererile dvs. care vizeaza protectia datelor dvs. personale in contul dvs. la adresa de email furnizata /autentificata in sistemul nostru.
16.1.1.6. Termenul in care ne ocupam de cererea dvs. (prin care va exercitati drepturile) cu privire la protectia datelor dumneavoastra personale: in 30 de zile de la data primirii cererii.

17. Dreptul de a va adresa unei autoritati de supraveghere
17.1. Puteti depune o plângere in nume propriu sau prin mandatarea unei organizatii, catre:
Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.), cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, sub forma unei adrese scrise, la sediul institutiei sau prin e-mail la adresa anspdcp@dataprotection.ro
17.2. Autoritatea de supraveghere trebuie sa va informeze intr-un termen rezonabil cu privire la progresul si rezultatul plângerii.
17.3. Aveti dreptul de a exercita in nume propriu prin mandatarea unei organizatii, o cale de atac judiciara in UE și in SEE impotriva unui operator, imputernicit și unei Autoritati de Supraveghere.

18. Explicatii cu privire la termenii și expresiile utilizati in aceasta Politica de Confidentialitate
18.1. Date cu caracter personal inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”). O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi:
• un nume
• un numar de identificare
• date de localizare
• un identificator online
• identitatea fizica a unei persoane
• identitatea fiziologica a unei persoane
• identitatea genetica a unei persoane
• identitatea psihica a unei persoane
• identitatea economica a unei persoane
• identitatea culturala a unei persoane
• identitatea sociala a unei persoane
18.2. Prelucrare semnifica orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi
• colectarea,
• inregistrarea,
• organizarea,
• structurarea,
• stocarea,
• adaptarea,
• alterarea,
• extragerea,
• consultarea,
• utilizarea,
• ștergerea sau distrugerea etc.
18.3. Restrictionarea prelucrarii inseamna marcarea datelor personale stocate cu scopul de a limita prelucrarea acestora in viitor.
18.4. Scopul prelucrarii inseamna motivul pentru care este realizata prelucrarea datelor personale.
18.5. Operator inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci când scopurile și mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern.
18.6. imputernicit inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele si pe seama operatorului.
18.7. Destinatar inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism careia (caruia) ii sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o parte terta. Cu toate acestea, autoritatile publice carora li se pot comunica date cu caracter personal in cadrul unei anumite anchete in conformitate cu dreptul Uniunii sau cu dreptul intern nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de catre autoritatile publice respective respecta normele aplicabile in materie de protectie a datelor, in conformitate cu scopurile prelucrarii.
18.8. Parte Terta inseamna o persoana fizica sau juridica, autoritate publica, agentie sau organism altul decât persoana vizata, operatorul, persoana imputernicita de operator și persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei imputernicite de operator, sunt autorizate sa prelucreze date cu caracter personal.

19. Cine raspunde pentru prelucrarea datelor dvs. personale
19.1. Cosmetikon – are statut de operator pentru datele dvs. personale si decide in ce scop sunt prelucrate datele dvs. personale, cum sunt prelucrate datele dvs. personale și este responsabil pentru prelucrarea datelor dvs. personale.
19.2. Cosmetikon a desemnat un responsabil cu protectia datelor dvs. personale.
Puteti contacta responsabilul cu protectia datelor dumneavoastra la: sales.cosmetikon@gmail.com , 0799.423.022

Ultima actualizare: 22.11.2019

WhatsApp Chat WhatsApp Chat

Nu pierde niciodată o reducere specială sau o ofertă exclusivă. Abonându-te la notificările noastre, vei fi primul care va afla noutățile și cele mai bune oferte.

Nu doresc acum

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.