Livrare gratuita peste 250 lei | Comenzi telefonice sau WhatsApp la 0799.423.022

Despre noi

Cine suntem

Noi suntem Cosmetikon si suntem parteneri Health and Beauty Dead Sea Minerals, companie cu vechime in industria cosmetica, din Israel care foloseste ingrediente de calitate provenite din Marea Moartă. Cu o pasiune puternică pentru frumusețe și îngrijirea pielii, ne angajăm să oferim produse de înaltă calitate, menite să vă ofere o experiență de înfrumusețare unică și efecte vizibile.

 • Despre Marea Moartă

  Marea Moartă este un izvor bogat în minerale și nutrienți, cunoscută pentru proprietățile sale terapeutice și cosmetice. Datorită concentrației ridicate de săruri și minerale unice, cum ar fi magneziu, calciu și potasiu, această zonă a fost considerată o oază a frumuseții și sănătății pentru secole.

 • Misiunea Noastră

  Misiunea noastră este să vă oferim o gamă completă de produse cosmetice inovatoare, create folosind ingrediente naturale și minerale prețioase din Marea Moartă. Ne străduim să vă ajutăm să vă îmbunătățiți starea pielii și să vă păstrați încrederea în propria frumusețe.

 • Produse Unice

  Ofertele noastre includ o gamă diversificată de produse, de la creme hidratante și măști până la săruri de baie și seruri specializate. Fiecare produs este formulat cu atenție pentru a vă aduce beneficii reale, de la calmarea pielii sensibile la îmbunătățirea texturii și elasticității acesteia.

 • Ingrediente de Calitate

  Utilizăm doar ingrediente de înaltă calitate, provenite din surse sustenabile și respectând cele mai stricte standarde de siguranță și calitate. Ingredientele active din Marea Moartă sunt completate de extracte naturale și formule inovatoare, pentru a vă oferi rezultate superioare.

 • Cercetare și Dezvoltare

  Compania din Israel este intr-o continua cercetare și dezvoltare de produse pentru a rămâne în pas cu cele mai recente tendințe în îngrijirea pielii. Ei colaboreaza cu experți în domeniul dermatologic pentru a crea produse eficiente și potrivite nevoilor diverse ale clienților noștri.

 • Satisfacția Clietului

  Satisfacția clienților noștri este prioritatea noastră principală. Ne mândrim cu serviciul excelent și asistența oferită, iar feedback-ul dumneavoastră este esențial pentru a continua să ne îmbunătățim.

  Suntem o companie pasionată de frumusețe și îngrijirea pielii, oferind produse inovatoare și de calitate, bazate pe bogăția unică a mineralelor din Marea Moartă. Ne bucurăm să fim alături de dumneavoastră în călătoria spre o piele sănătoasă și frumoasă!

  Pentru mai multe informații și pentru a explora gama noastră de produse, vă invităm să vizitați site-ul nostru.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat